LoyalToYou Je hebt de K van Elisabeth Versluis

Bladwijzer Muziek

2,95

Excl. BTW: 2,44

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Bladwijzer muziek
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Een fraaie serie boekenleggers, die we speciaal voor de muzikale lezer in ons assortiment hebben opgenomen. Misschien vindt u zelfs het favoriete instrument in de collectie? Het gebruik van de boekenlegger getuigt van oog voor detail. Boek en boekenlegger vormen een sieraad op uw muziekstandaard of op de koffietafel.


Door zijn goed overdachte verpakking lenen deze boekenleggers zich uitstekend om als pakje verstuurd te worden. Mocht dit uw idee zijn, kunt u bij de bestelling het afleveradres van uw cadeau-ontvanger noteren en sturen wij het pakje in een gezellige gekleurde enveloppe naar de geluksvogel.

Ook naar uzelf gestuurd, krijgt uw pakje alle persoonlijke aandacht!  

Beschikbare opties:

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over LoyalToYou

Loyal to you is de website van Elisabeth Versluis en haar boeken "Je hebt de K van - voor jou als vrouw" en "Je hebt de K van - voor jou als man". Elisabeth heeft de boeken geschreven op basis van haar vak als herborist, haar vak als wijkzuster (Verzorgende IG, niveau 3+), ontmoetingen in de thuiszorg met palliatieve en terminale zieken, en haar eigen ervaringen met kanker. Zij schrijft naast boeken ook artikelen voor vak- en consumentenmagazines en houdt lezingen en presentaties rond "Je hebt de K van..." en gerelateerde thema's. Filosofie van Loyal to you: De informatie die verzameld is in "Je hebt de K van..." en op deze website hebben het streven naar een groter welzijn naast en na reguliere kankertherapie. Daarbij is het uitgangspunt dat een patient handreikingen en empathie voor klachten en klachtjes ervaart in een periode dat zij/hij kankertherapie in het ziekenhuis ondergaat. De kruidensuggesties zijn nooit een vervanging voor reguliere kankertherapie. 'Je hebt de K van..." streeft naar integratieve geneeskunde. En Loyal to you hoopt zich te ontwikkelen tot een digitale uiting daarvan. Respect voor mens, dier en natuur is voorwaarde hieraan te kunnen participeren.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 633904114
E-mail
info@loyaltoyou.nl
Whatsapp
+31 633904114

Facebook