LoyalToYou Je hebt de K van Elisabeth Versluis

Bladwijzer Esdoorn

2,95

Excl. BTW: 2,44

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Bladwijzer Esdoorn
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Deze verfijnde boekenlegger laat de esdoorn in zijn fraaie verschijning zien. Een klein koordje maakt het mogelijk om deze boekenlegger ook voor kleine boeken te gebruiken. Omdat esdoorn niet aan de pagina wordt gehecht, is het veilig voor elk geliefd boek.  


Door zijn goed overdachte verpakking kan je Esdoorn ook als pakje versturen. Zijn verfijning maakt Esdoorn leuk om cadeau te geven. Vermeld eenvoudig bij de bestelling het afleveradres van uw cadeau-ontvanger en wij sturen het pakje in een gezellige gekleurde enveloppe naar de geluksvogel.

Ook gestuurd naar uzelf behandelen we dit kleinood met warme zorg! 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over LoyalToYou

Loyal to you is de website van Elisabeth Versluis en haar boeken "Je hebt de K van - voor jou als vrouw" en "Je hebt de K van - voor jou als man". Elisabeth heeft de boeken geschreven op basis van haar vak als herborist, haar vak als wijkzuster (Verzorgende IG, niveau 3+), ontmoetingen in de thuiszorg met palliatieve en terminale zieken, en haar eigen ervaringen met kanker. Zij schrijft naast boeken ook artikelen voor vak- en consumentenmagazines en houdt lezingen en presentaties rond "Je hebt de K van..." en gerelateerde thema's. Filosofie van Loyal to you: De informatie die verzameld is in "Je hebt de K van..." en op deze website hebben het streven naar een groter welzijn naast en na reguliere kankertherapie. Daarbij is het uitgangspunt dat een patient handreikingen en empathie voor klachten en klachtjes ervaart in een periode dat zij/hij kankertherapie in het ziekenhuis ondergaat. De kruidensuggesties zijn nooit een vervanging voor reguliere kankertherapie. 'Je hebt de K van..." streeft naar integratieve geneeskunde. En Loyal to you hoopt zich te ontwikkelen tot een digitale uiting daarvan. Respect voor mens, dier en natuur is voorwaarde hieraan te kunnen participeren.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 633904114
E-mail
info@loyaltoyou.nl
Whatsapp
+31 633904114

Facebook