LoyalToYou Je hebt de K van Elisabeth Versluis

Reiki-workshops

Reiki-workshops
 
Thuiskomen in jezelf
 
 
Reiki I
LoyalToYou (Elisabeth Versluis, Reiki-master sinds 1997) biedt de bekendste Reiki-methode, vorm gegeven door de ‘ontdekker’ van Reiki: Mikao Usui. Deze methode wordt ‘the Usui System of Natural Healing’ genoemd. Met een respectvol oog voor deze eeuwoude Japanse methode, proberen we de nog altijd levendig overgedragen kennis & kunde ten volle te benutten voor ons leven & welzijn in onze daagse dag.
 
Waarvoor zou je Reiki I willen doen?
Omdat je je voeten steviger op de grond wilt zetten. Dus nee, Reiki is niet vaag en je hoeft er niet in te geloven.
Reiki kan je leren op elke leeftijd en in elke staat van gezondheid. Juist als je je niet sterk voelt, kan Reiki je een handvat geven voor je algeheel welbevinden.
Je hebt geen vooropleiding nodig om Reiki te kunnen leren, want Reiki leer je met je hart. Bovendien krijg je een uitgebreide workshopreader mee, zodat je alles wat handig is om na te slaan bij de hand blijft.
Omdat je je handen altijd bij je hebt, en daardoor altijd direct ‘eerste hulp’ kunt bieden op verschillende vlakken.
Uit een natuurlijk behoefte aan zelfontplooiing. Dat is geen esoterisch concept, maar ingebakken in ons DNA: behoefte de vleugels uit te slaan, te doen wat we moeten doen, en ons content te voelen met wie we zijn.
Als extra vaardigheid in je werk. Of je nu kantoor- of mensenwerk hebt, werkt met dieren of in de wilde natuur, Reiki biedt ’n methodiek die je hoofd helderder, je hart rustiger en je handen vaardiger maakt. En opnieuw: dit is niet iets vaags. Het is net zo concreet als de radio aanzetten en muziek horen. Je weet niet exact hoe het werkt, maar je weet het wel te gebruiken.
Als middel om optimaal te luisteren – naar jezelf en naar anderen. 
Een laagdrempelige manier om hecht contact met je kind te hebben. Ook als deze nog in je buik woont.
Je zult merken dat sommige dieren volkomen anders op je reageren, wonderlijk maar waar. Als je wijs bent met je huisdieren zal je merken dat ze precies merken wanneer je je Reiki-handen gebruikt. 
Geniet je van yoga en meditatie, dan is Reiki een handige manier om tot grotere kracht en/of verdieping te komen.
De Reiki-methode bemoeit zich nooit met je geloofsovertuiging of kerk, integendeel: Reiki maakt je hart rijker en hoofd frisser en verbindt mensen daardoor.
Overzichtelijk in te plannen: in 4 dagdelen leer je alles wat je nodig hebt om een leven lang deze techniek van handoplegging te kunnen gebruiken. Deze dagdelen worden bij sterke voorkeur op 4 opeenvolgende dagen gegeven. Dus: 2 dagdelen op 1 dagen en de dag erna 2 dagdelen, of 4 dagdelen achter elkaar.
LoyalToYou biedt in overleg Reiki-workshops op alle dagen van de week, in ochtend, middag of avond.
Je kunt een Reiki-workshop alleen doen, zodat jijzelf optimaal de ruimte krijgt, of met je partner, vriend(in), kind, collega, ….. Belangrijk is dat jullie een goede reden hebben om de workshop samen te doen en dat jullie een vertrouwensband hebben, zodat jullie vrij uit durven spreken tijdens de workshop.
 
Nieuw voor bedrijven:
Als onmiskenbare bedrijfstool in veeleisend 2017:
omdat Reiki een uitstekend handvat is in je werk en als zodanig een zowel relaxte als vruchtbare manier voor teambuilding biedt Elisabeth een workshop aan ter uwer locatie! Zeer down to earth en praktisch inzetbaar voor een merkbaar verbeterde communicatie, kalmte en werksfeer. Een Reiki workshop past met zijn 4 dagen uitstekend in een meerdaagse teambuilding op locatie. Deze training is zonder twijfel zowel een onverwacht cadeau voor het bedrijf als van onvergetelijke impact voor de individuele deelnemer. Het enige dat deze workshop vraagt is een positieve en serieuze participatie!
Plan B: Reiki-workshops passen hiernaast uitstekend in een traject van persoonlijke weerbaarheid t.t.v. reorganisatie of grote werkbelasting.
 
 Is Reiki I een beetje verwaterd? Zin in ‘bijspijkeren’?
Reiki lijkt een beetje op fietsen: als je het eenmaal kunt, verleer je het nooit helemaal. Toch kan je het gevoel hebben dat je niet genoeg uit de voeten kunt met Reiki. Bijvoorbeeld omdat het lang geleden is dat je de workshop gedaan hebt en de techniek weinig gebruikt hebt. Of je wilt geen Reiki II doen maar jezelf wel nu en dan onderdompelen in de fascinerende wereld van handoplegging, bewustwording en spiritualiteit.
Als je Reiki graag tot volle bloei wilt laten komen in je handen, kan je een ‘bijspijkerdag’ (10 – 16 uur) overwegen. We lopen dan door de thema’s van Reiki I heen, en zullen ontdekken wat je mist of graag wilt verbeteren. Met behulp van de Reiki-principes kunnen we jouw levensthema’s besnuffelen, zodat je danwel de benen steviger op de grond krijgt danwel je spiritualiteit verder weet te ontvouwen.
 
Waarom zou je Reiki II willen doen?
 
Reiki3
 
Omdat Reiki I zo goed bevalt, dat je nieuwsgierig wordt wat je nog meer met Reiki kunt doen?
Omdat Reiki je boeit en je ook ‘op afstand’, in tijd & ruimte. Klinkt abstract, maar is voor iedereen haalbaar, voor sommigen mystiek en altijd verrassend.
De symbolen & woorden (mantra’s) die Reiki II bevat, geven je een krachtig en prachtig instrument in handen dat je kan vergelijken met een schijnwerper in de nacht.
Vrees niet dat symbolen & mantra’s moeilijk zijn om te onthouden; laat dit je zeker niet weerhouden om Reiki II te doen! Je krijgt alle materiaal die je nodig hebt om Reiki II te kunnen uitvoeren in een praktisch workshopboekje mee, zodat je dit altijd bij je hand houdt
Juist in tijden van zwaar weer is het een cadeautje als je zelf ‘iets kunt doen’. Dit is niet zweverig of vaag. Veel Reiki-mensen zien dit aspect van Reiki als uniek en doeltreffend.
Als je werkt met dieren die geen handoplegging kunnen krijgen, bijvoorbeeld omdat ze in een aquarium zwemmen of niet lang dan 3 seconden willen stilzitten, kan je met Reiki II ‘op afstand’ de Reiki overbrengen. Zeer doeltreffend en concreet en voor jezelf geeft het een speciale band met het dier.
Een extra handvat tijdens stormachtig weer. Denk bijvoorbeeld aan verlies of rouw. De Reiki II-workshop wordt in 4 dagdelen gegeven. De bedenker van Reiki, meneer Mikao Usui, onderrichtte Reiki door zijn studenten veel praktijkervaring te laten opdoen. Daarom bied ik jou de tijd om op verschillende manier de nieuw verworven technieken te onderzoeken en te oefenen.Overzichtelijk in te plannen: in 4 dagdelen leer je alles wat je nodig hebt om een leven lang deze techniek van handoplegging te kunnen gebruiken. Deze dagdelen worden bij sterke voorkeur op 4 opeenvolgende dagen gegeven. Dus: 2 dagdelen op 1 dagen en de dag erna 2 dagdelen, of 4 dagdelen achter elkaar.
 
Reiki II nog niet helemaal in de vingers? Zin in ‘bijspijkeren’?
Of ben je een Reiki-kanjer met behoefte aan verdieping? 
 
Reiki II biedt technieken, theorie en studiemateriaal die voldoende zijn om je vaardigheden optimaal tot bloei te laten komen. Daar heb je geen Reiki III voor nodig!. Samen met je reader en zeker ook met de vele mooie boeken die op dit gebied verschijnen, kan je een levenlang op vruchtbare manier aan de gang met Reiki II. Toch hoor ik in de praktijk dat je soms gewoon zin kan hebben om te sparren met een Reiki-master, je vragen kwijt te kunnen of technieken nog eens door te nemen. Speciaal voor die mensen is er de bijspijkerdag. Een dag (2 dagdelen) de volle aandacht geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling en 2 handen vol Reiki-vragen beantwoord krijgen!
 
Reiki III
Op dit moment wordt er geen Reiki III aangeboden.
 
Voor vragen of aanmelding kan je me vinden onder:
info@loyaltoyou.nl

Over LoyalToYou

Loyal to you is de website van Elisabeth Versluis en haar boeken "Je hebt de K van - voor jou als vrouw" en "Je hebt de K van - voor jou als man". Elisabeth heeft de boeken geschreven op basis van haar vak als herborist, haar vak als wijkzuster (Verzorgende IG, niveau 3+), ontmoetingen in de thuiszorg met palliatieve en terminale zieken, en haar eigen ervaringen met kanker. Zij schrijft naast boeken ook artikelen voor vak- en consumentenmagazines en houdt lezingen en presentaties rond "Je hebt de K van..." en gerelateerde thema's. Filosofie van Loyal to you: De informatie die verzameld is in "Je hebt de K van..." en op deze website hebben het streven naar een groter welzijn naast en na reguliere kankertherapie. Daarbij is het uitgangspunt dat een patient handreikingen en empathie voor klachten en klachtjes ervaart in een periode dat zij/hij kankertherapie in het ziekenhuis ondergaat. De kruidensuggesties zijn nooit een vervanging voor reguliere kankertherapie. 'Je hebt de K van..." streeft naar integratieve geneeskunde. En Loyal to you hoopt zich te ontwikkelen tot een digitale uiting daarvan. Respect voor mens, dier en natuur is voorwaarde hieraan te kunnen participeren.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 633904114
E-mail
info@loyaltoyou.nl
Whatsapp
+31 633904114

Facebook