LoyalToYou Je hebt de K van Elisabeth Versluis

Kruidentheepot 3

12,95

Excl. BTW: 10,70

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Theepot 3
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

We hebben over de hele wereld gezocht om 'de ideale kruidentheepot' te vinden! En ja, we menen dat met dit potje ons doel bereikt is:

* een ruim compartiment voor de kruiden dat ook de volume van verse kruiden makkelijk aankan.
* bevat een fijne zeef, dus een uitkomst bij fijne kruiden en rooibos.
* de greep is zeer handzaam, waardoor de kans op verbranding minimaal is.
* het ontwerp verhindert dat de thee te bitter wordt: je kunt na het verstrekken van de intrektijd m.b.v. het rode palletje de thee 'lozen' in de pot, waarbij de kruiden volledig achterblijven in de zeef.
* de inhoud is voldoende voor 2 kleine bekers thee.

Als u fan bent van kruidenthee gaat u nu vast ook fan van deze theepot worden!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over LoyalToYou

Loyal to you is de website van Elisabeth Versluis en haar boeken "Je hebt de K van - voor jou als vrouw" en "Je hebt de K van - voor jou als man". Elisabeth heeft de boeken geschreven op basis van haar vak als herborist, haar vak als wijkzuster (Verzorgende IG, niveau 3+), ontmoetingen in de thuiszorg met palliatieve en terminale zieken, en haar eigen ervaringen met kanker. Zij schrijft naast boeken ook artikelen voor vak- en consumentenmagazines en houdt lezingen en presentaties rond "Je hebt de K van..." en gerelateerde thema's. Filosofie van Loyal to you: De informatie die verzameld is in "Je hebt de K van..." en op deze website hebben het streven naar een groter welzijn naast en na reguliere kankertherapie. Daarbij is het uitgangspunt dat een patient handreikingen en empathie voor klachten en klachtjes ervaart in een periode dat zij/hij kankertherapie in het ziekenhuis ondergaat. De kruidensuggesties zijn nooit een vervanging voor reguliere kankertherapie. 'Je hebt de K van..." streeft naar integratieve geneeskunde. En Loyal to you hoopt zich te ontwikkelen tot een digitale uiting daarvan. Respect voor mens, dier en natuur is voorwaarde hieraan te kunnen participeren.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 633904114
E-mail
info@loyaltoyou.nl
Whatsapp
+31 633904114

Facebook