LoyalToYou Je hebt de K van Elisabeth Versluis

De Geboorte

Lieve wereld,
Graag laat ik jullie weten dat mijn 1-eiige tweeling na een zwangerschap van 16 maanden en een bevalling van 15 dagen kleurrijk, soepel en stevig de wereld in is gegaan!
Hun namen zijn:
"Je hebt de K... een meedenkboek voor jou als vrouw"
&
"Je hebt de K van... een meedenkboek voor jou als man"
Ze wegen een stevige 850 gram en zijn behoorlijk groot voor een eerste kind: 17 x 24 cm en een rug van 2 cm.
Moeder & tweeling maken het zeer goed en stralen om dit nieuwe, onverwachte geluk. Zij rusten niet en zijn te allen tijde gereed om jou en jullie te ontvangen! Bel wel even als je langs wilt komen. Via onze website kun je ons op elk tijdstip ontmoeten en in detail bekijken.
Mijn grote wens voor mijn tweeling is dat zij elke lezer zullen boeien, informeren, enthousiasmeren of sterken op zijn en haar eigen manier!

Dear world,
With great joy I inform you that my identical twin stepped into the world after a 16 months' pregnancy, and a fortnight's delivery. They are quite colourful, flexibel and solid!
Their names are:
"Je hebt de K van... een meedenkboek voor jou als vrouw" ("There's C of... thinking along with you, a woman")
&
"Je hebt de K van... een meedenkboek voor jou als man"
(There's C of... thinking along with you, a man")
Their weight is a good 850 grams and they are quite big for a first child: 17 x 24 cm and 2 cm thick.
Mother & child are doing very well, and radiate for this new and unexpected joy. We do not rest and are always ready to have visitors. Just inform us of your coming. You can visit our website anytime, to have a look at us and read our most recent stories.
It's my great wish my twin will captivate, strengthen or motivate their reader in his or her unique way.
 

Over LoyalToYou

Loyal to you is de website van Elisabeth Versluis en haar boeken "Je hebt de K van - voor jou als vrouw" en "Je hebt de K van - voor jou als man". Elisabeth heeft de boeken geschreven op basis van haar vak als herborist, haar vak als wijkzuster (Verzorgende IG, niveau 3+), ontmoetingen in de thuiszorg met palliatieve en terminale zieken, en haar eigen ervaringen met kanker. Zij schrijft naast boeken ook artikelen voor vak- en consumentenmagazines en houdt lezingen en presentaties rond "Je hebt de K van..." en gerelateerde thema's. Filosofie van Loyal to you: De informatie die verzameld is in "Je hebt de K van..." en op deze website hebben het streven naar een groter welzijn naast en na reguliere kankertherapie. Daarbij is het uitgangspunt dat een patient handreikingen en empathie voor klachten en klachtjes ervaart in een periode dat zij/hij kankertherapie in het ziekenhuis ondergaat. De kruidensuggesties zijn nooit een vervanging voor reguliere kankertherapie. 'Je hebt de K van..." streeft naar integratieve geneeskunde. En Loyal to you hoopt zich te ontwikkelen tot een digitale uiting daarvan. Respect voor mens, dier en natuur is voorwaarde hieraan te kunnen participeren.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 633904114
E-mail
info@loyaltoyou.nl
Whatsapp
+31 633904114

Facebook