LoyalToYou Je hebt de K van Elisabeth Versluis

Brieven van Boven

 

Brieven van Boven

 
Je kan dat zomaar opeens hebben: de dingen vanuit een andere hoek willen zien. Vragen over het leven, je werk, wat er allemaal in jezelf afspeelt, over 100 en 1 dingen die hart & geest bezighouden.
We kunnen daar samen eens naar kijken, op en niet-therapeutische wijze: op een typische Elisabeth-manier sparren we over jouw thema’s: niet in een gesprek, maar middels een geschreven tekst. De bron van die teksten kunnen we op verschillende manier benoemen. Voor de een is dat spiritualiteit, voor een ander wijsheid. Hoe we deze bron ook benoemen, zij komt altijd voort uit Liefde. En komt altijd voort uit de behoefte helderheid te geven. Deze informatie wil op geen enkele wijze druk zetten op geloof, religieuze of spirituele overtuiging. En heeft als doel ons hart te verlichten en wijsheid te ervaren.
 
We schrijven de Brief van Boven samen. Soms kan het gebeuren dat ik al voordat je komt begin aan een Brief. Daar schrijven we dan samen verder aan. In ons schrijfuur (1 – 1,5 uur) komen onderwerpen voorbij die jij graag wilt uitdiepen, of er komen spontane thema’s langs. Zoals een brief al zegt: onze verzamelde tekst krijg je geprint mee of kan ik per mail naar je toesturen. Zodat je er op elk gewenst moment weer naar kunt kijken. Voor Brieven van Boven is geen vaste prijs: geef daarom een waardering naar eigen inzicht. 

 


 

 

Over LoyalToYou

Loyal to you is de website van Elisabeth Versluis en haar boeken "Je hebt de K van - voor jou als vrouw" en "Je hebt de K van - voor jou als man". Elisabeth heeft de boeken geschreven op basis van haar vak als herborist, haar vak als wijkzuster (Verzorgende IG, niveau 3+), ontmoetingen in de thuiszorg met palliatieve en terminale zieken, en haar eigen ervaringen met kanker. Zij schrijft naast boeken ook artikelen voor vak- en consumentenmagazines en houdt lezingen en presentaties rond "Je hebt de K van..." en gerelateerde thema's. Filosofie van Loyal to you: De informatie die verzameld is in "Je hebt de K van..." en op deze website hebben het streven naar een groter welzijn naast en na reguliere kankertherapie. Daarbij is het uitgangspunt dat een patient handreikingen en empathie voor klachten en klachtjes ervaart in een periode dat zij/hij kankertherapie in het ziekenhuis ondergaat. De kruidensuggesties zijn nooit een vervanging voor reguliere kankertherapie. 'Je hebt de K van..." streeft naar integratieve geneeskunde. En Loyal to you hoopt zich te ontwikkelen tot een digitale uiting daarvan. Respect voor mens, dier en natuur is voorwaarde hieraan te kunnen participeren.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 633904114
E-mail
info@loyaltoyou.nl
Whatsapp
+31 633904114

Facebook