LoyalToYou Je hebt de K van Elisabeth Versluis

Aromaketting 2 Roos

9,95

Excl. BTW: 8,22

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
2 Roos
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Een robuuste hanger met een delicate uitsnede maakt dit een zwaargewicht onder de sieraden. Een serie sponsjes in verschillende kleuren geeft het tafereel telkens een andere uitstraling. Leuk om te variëren met etherische oliën en parfum. De RVS -ketting is 58 cm lang, maar kan met een eenvoudige (metaal- of nagel)knipper tot de gewenste lengte geknipt worden.
Omdat het leuk is jezelf een sieraad cadeau te geven, verpakken we uw ketting in een kleurrijk organza zakje. Op deze manier kunt u het ook eenvoudig cadeau geven, zelfs per post, want als u het afleveradres noteert bij de bestelling, sturen we het naar de geluksvogel op die uw pakje mag ontvangen.

De prijs (9,95 euro) omvat zowel de hanger, als de ketting, als een voorraadje sponsjes, als het cadeauzakje.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over LoyalToYou

Loyal to you is de website van Elisabeth Versluis en haar boeken "Je hebt de K van - voor jou als vrouw" en "Je hebt de K van - voor jou als man". Elisabeth heeft de boeken geschreven op basis van haar vak als herborist, haar vak als wijkzuster (Verzorgende IG, niveau 3+), ontmoetingen in de thuiszorg met palliatieve en terminale zieken, en haar eigen ervaringen met kanker. Zij schrijft naast boeken ook artikelen voor vak- en consumentenmagazines en houdt lezingen en presentaties rond "Je hebt de K van..." en gerelateerde thema's. Filosofie van Loyal to you: De informatie die verzameld is in "Je hebt de K van..." en op deze website hebben het streven naar een groter welzijn naast en na reguliere kankertherapie. Daarbij is het uitgangspunt dat een patient handreikingen en empathie voor klachten en klachtjes ervaart in een periode dat zij/hij kankertherapie in het ziekenhuis ondergaat. De kruidensuggesties zijn nooit een vervanging voor reguliere kankertherapie. 'Je hebt de K van..." streeft naar integratieve geneeskunde. En Loyal to you hoopt zich te ontwikkelen tot een digitale uiting daarvan. Respect voor mens, dier en natuur is voorwaarde hieraan te kunnen participeren.

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 633904114
E-mail
info@loyaltoyou.nl
Whatsapp
+31 633904114

Facebook